Stoličky v kancelárii

03.02.2011 11:26

Ku kancelárskemu stolu patrí neodmysliteľne aj stolička. Jej výber je taký dôležitý, že môžeme povedať, že je snáď dôležitejšia ako stôl samotný. Treba mať na mysli, že práca v kancelárii je sedavá a hodiny strávime na našej stoličke. Preto je veľmi dôležité, aby naša stolička bola pohodlná a kvalitná. Kancelárska stolička bola niekedy označovaná aj ako manažérska stolička a v obchodoch máme široký sortiment rôznych druhov. Stoličku si môžeme vybrať presne podľa našej postavy.

Už dlho máme stoličky, ktoré sú schopné meniť polohu. Sami si teda môžeme nadstaviť, akú vysokú stoličku budeme mať a ako si nastavíme naše operadlo, aby sme sa cítili na stoličke čo najpohodlnejšie a zároveň nezaťažovali naše telo nesprávnym sedením. Už za 200 € si dnes môžeme  zohnať kvalitnú kancelársku stoličku, ktorá bude mať aj pod rúčky a samozrejme bude s nastaviteľným operadlom hlavy. Žiadne tvrdé a nepohodlné plastové stoličky, ale príjemne mäkké a pohodlné kreslá, za ktorými nám bude radosť pracovať.

Dnes nám obchody ponúkajú rôzne druhy stoličiek, v rôznych farebných prevedeniach a veľkostiach. Jednoducho správna stolička sa môže stať originálnym doplnkom našich kancelárii a určite si nájdeme presne takú, aby spĺňala naše tajné predstavy a doplnila  nábytok v kancelárii. Ak si stoličku budeme hľadať podľa toho, v akej cene je, nemali by sme čakať že za najnižšiu cenu získame dokonalú kvalitu. Kvalita sa začína prejavovať až pri vyšších cenách. Preto je rozumné, ak na kancelárskej stoličke nebudeme šetriť. Však na nej budeme sedieť celý deň v práci. Je rozumné investovať do kúpy o niečo viac a vyhnúť sa tak budúcim problémom bolesti chrbtice, ktoré s príliš lacnou stoličkou po čase určite dorazia.

No aj stoličky, ktoré sú príliš predražené je zbytočné kupovať. Všade platí zlatá stredná cesta . A to aj pri kúpe kancelárskej stoličky. Mala by byť najmä pohodlná a kvalitná a platiť by sme mali len za to, za čo naozaj musíme. Platiť predávajúcim len za značku je veľká zbytočnosť. Pohodlná  možnosť zákazníkov dnešnej doby je kupovať stoličku aj cez internet. Stačí ak do googla zadáme pojem, ako kancelárska stolička a vzápätí nám vyhodí niekoľko zaujímavých stránok, ktoré sa oplatí pozrieť si podrobnejšie. Internetová ponuka nábytku je široká. Nájdete lacné kancelárske stoličky, kvalitné manažérske stoličky alebo stoličky do detskej izby. Stačí správne hľadať a porovnať si jednotlivé ceny a kvalitu a správnu stoličku máme na dosah. Ak počítame s tým, že do kancelárie nám budú chodiť rôzne návštevy, musíme rátať s tým, že aj oni potrebujú na niečom sedieť. Ak sa nebude jednať o kamarátske návštevy je nevhodné ak svojich obchodných partnerov usadíme niekde na pohovku. Preto je výhodou zakúpiť si do kancelárie ešte dve podobné stoličky, ktoré umiestnime oproti stolu.